Tuoteluettelo

Alkuun Takaisin

Jatkuva Neliveto -offirengasasiantuntijasi

 

Maxxis Mudzilla mönkijän renkaat Moose 393X mönkijän vanteetInterco Black Mamba ATV UTV renkaat ITP SS108 ATV UTV vanteetCST Wild Thang mönkijän renkaat Moose 393X mönkijän vanteet

 

Tervetuloa Jatkuva Neliveto -verkkokauppaan tutustumaan uskomattoman laajaan mönkijän rengas- ja vannevalikoimaan! Varastomme suorastaan pullistelee, pitäen sisällään huikeat 3000 mönkijän rengasta ja 2000 mönkijän alumiinivannetta. Kun olin pikkupoika niin isä ja äiti opettivat että "Paljon kans aina pärjää!" joten sillä mennään. Varastoimme harvinaisempiakin kokoja sekä erikoisia rengasmalleja. Offiautoilijoiden sydäntä lämmittänee tieto, että meiltä löytyy Euroopan suurin Bogger-keskittymä.

 

Maxxis Zilla mönkijän renkaat Douglas Red Label mönkijän vanteetMoose 548X mönkijän vanteetMaxxis ZXilla mönkijän renkaat ja Moose 548X mönkijän vanteet


Jos tykkäät tehdä kauppaa kasvotusten ja herkistellä aistillista kumin tuoksua, tule piipahtamaan pääkallonpaikalle Jatkuva Neliveto Outlet -myymäläämme Kalajoelle osoitteeseen Kipparintie 4, 85100 KALAJOKI. Perinteisten maksutapojen lisäksi myymälässämme on mahdollisuus shoppailla Resurs Bankin edullisella rahoituksella. Pahemmanlaatuisen puheripulin yllättäessä meille saa myös kilauttaa numeroon 0400 169 906, jutellaan vaikka mönkkärin renkaista ja Boggereista tai muuten vaan parannetaan maailmaa.

 

Offirenkaat odottavat matkaa maailmalle uusien omistajiensa iloksiInterco Sniper ATV UTV renkaatInterco Black Mamba ATV UTV renkaat


Verkkokaupassamme on tarjolla suoran maksuvatan lisäksi useita edullisia osamaksutapoja.
HUOM! Verkkokauppatilaukset jotka ovat loppusummaltaan vähintään 250 €, toimitamme rahtivapaasti lähimpään Matkahuoltoon.

 

Interco Bogger Off Road renkaat Jatkuva Neliveto myymälän varastossaInterco Bogger Off Road renkaat heti varastostamme

 

 

Mikä on Jatkuva Neliveto?

 

Jatkuva Neliveto on Kalajoen Kumikorjaamo Oy:n aputoiminimi.

Kalajoen Kumikorjaamo Oy toimi vuosikymmenten ajan rengasalalla perinteikkäänä täyden palvelun rengastalona, tarjoten kaikki alaan kuuluvat tuotteet, renkaat ja vanteet sekä niihin liittyvät korjaus- ja asennuspalvelut. Off-Road renkaat ja vanteet olivat tuolloin yksi liiketoimintamme osa-alueista.

01.03.2016 toteutuneiden liiketoimintakauppojen myötä luovuimme perinteisen rengasalan harjoittamisesta ja erikoistuimme off-road renkaisiin, vanteisiin ja muihin offi-tuotteisiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua, lyömätöntä asiantuntemusta, erinomaista asiakaspalvelua ja hienoja elämyksiä upean harrastuksen parissa. Teemme tätä rakkaudesta lajiin ja nautimme työstämme. Tuotteemme ja palvelumme ovat tarjolla Jatkuva Neliveto -verkkokaupassa sekä Jatkuva Neliveto Outlet -myymälässä.

Maahantuomme legendaarisia Interco off-road renkaita, näistä kuuluisimpana Super Swamper Bogger renkaat.
Lisäksi valikoimaamme kuuluu useita muita laadukkaita alan johtavia rengas- ja vannemerkkejä.

 

Tervetuloa mukaville offirengasostoksille!


Jatkuva Neliveto Outlet myymälä ja varasto - Offirenkaiden mekka

 

Jatkuva Neliveto - Off Road harrastajien mekka!