Tuoteluettelo

Alkuun Takaisin

Mönkijän vanteet ja auton renkaat katuajoon

 

Auton renkaat mönkijäänTraktorimönkijät ja tieliikennemönkijät joilla ajetaan paljon kadulla, kuluttavat usein renkaansa nopeasti loppuun. Vaikka mönkijän renkaat olisivatkin tieliikennehyväksyttyjä, eivät ne yleensä kestä jatkuvaa asfaltilla ajamista. Tästä on syntynyt tarve käyttää auton renkaita mönkijöissä, sillä niillä saavutetaan useimmiten lyömätön kilometritulos ja tasainen kyyti.

Auton renkaiden käyttöä mönkijöissä helpottaa suuresti 15" ja 16" vannehalkaisijalla olevat mönkijän vanteet, sillä niihin löytyy valtavasti rengaskokoja, joilla saadaan alkuperäisiä renkaita vastaava korkeus ja vierintäkehä. Monesti auton rengas on hinnaltaan mönkkärin rengasta halvempi, eli kukkaro kiittää fiksun rengasvalinnan tekijää.

 

Kauttamme saa mönkijän vanteita aina 24" vannehalkaisijaan saakka!

 

Suoraan oikealla mönkijän pulttijaolla olevat vanteet eivät vaadi mitään välikappaleita tai jaon-muutoslaippoja. Suomen tieliikennelaki ei ylipäätään salli spacereiden ja vastaavien välikappaleiden käyttöä tieliikenteessä. Mönkijään valmistettu ja tarkoitettu vanne on siis aina paras ja turvallisin ratkaisu, mahdolliset välikappaleet aiheuttavat potentiaalisen turvallisuusriskin.

 

Klikkaa allaolevista valikoista tutkimaan "hinnat alkaen" -pakettitarjouksia!